Nordic Fuzz Con 2017

NFC2017

JAPAN SHINTO KAWAII SAMURAI SUPER FLUFF!

Vill önska alla furryvänner Inaris välsignelse!

Ett fantastiskt Nordic Fuzz Con 2017 på Japanskt tema!

Vi var över 800 furries på NFC 2017 och många hade väldigt fina fursuits!

Arawa Suki Mai Kitsune!

NordicFuzzCon - Go NFC Go!

NÅGRA SEKVENSER FRÅN ETT HELT UNDERBART NFC 2017!

HÄR ÄR FURSUITPARADEN!

Smirres bilder på Fursuitparaden 2017!

Två Sergaler var också med på NFC!

Kobra! - Sergal!

Epsilon! - Sergal!

SmirrSoft Info NFC 2017!

Jag och Fröken Keke! (Varginna.) Fotograferat med Lexys mobiltelefon på NFC 2017!

Det är alla tiders superkawai fina konvent i år, ett nytt och megastort hotell. En skyskrapa på 24 våningar och väldigt lyxigt och fint. Jag bor dock hos min furryvän i Södertälje men är på NFC dagar och kvällar, samt kollar en del annat i Stockholm. Det är fortfarande vinter i Stockholm medans det snart är vår hemma i Finja.

Åkte jag tåget från Hässleholm till Stockholm, mötte upp andra furrisar och vi var på Mall och åt + att på Mall som verkligen är megastort.En mycket fin koncert med Chama och andra furrymusiker, b.la. två låtar på
Japanska först, sen en Engelsk version av Vargsången från Ronja Rövardotter

och en sång från Lejonkungen.

På NFC så var jag på bassaren, köpte furryart av Spocha och det var kul att träffa både Spocha och Antila IRL. Antila sa att jag är en legend inom Furry. Jag är bara väldigt glad och tacksam över att vara en furry bland andra furrisar och furrisarna och furrykulturen har format mig till en mer empatisk och ödmjuk person som är nyfiken och öppen för nya saker. Sen lever jag ju ett helt annat liv idag där jag får ta egna beslut över mitt liv och då väljer jag furry fandom för där trivs jag och det har betydelse.

Träffade även min vän KiroFox både igår och idag, samt träffat nya och gamla furrisar. Mickel, Vitvargen, Lupus, Timmy, Vlad, Lexy, Zeb, Rico med flera.

Bilder från NFC-Twittern!

SveaFluff!

Fotoalbum, Zebra och jag har kommit med på några bilder när vi beställer hamburgare.
SveaPurr-Bingo - Ett bingo med allt man kan tänka sig vara enligt "Murphys Lag" på konventet, allt från att hissen går sönder till att polisen kommer och fursuits i poolen. XD
Konventet gick mycket snyggt och fint till! =^__^=
Många bilder på SveaFurrisarna och deras spex! =^___^=

Karioke!

Två päls i ultra mod!

DRAWBOARD! =^__^=

Vi kom med i tidningen i år också!

Under fredag kan Väsbyborna vara med om en spektakulär händelse på Scandic hotel Infra City när 350 "furries" marscherar runt i hotellets lokaler.

Runt 800 personer från olika delar av världen befinner sig under helgen på Scandic hotel Infra City för att delta vid årets upplaga av NordicFuzzCon. Ett event för "furries", personer med intresse för fiktiva djur med mänskoliknande personligheter och egenskaper.

- NordicFuzzCon startades för fem år sedan. Från början hade vi runt 170 deltagare. I år är vi 800 deltagare från olika delar av välden, säger Patrik "trax" Fomin, en av arrangörerna för eventet.

Hela helgen är fylld av aktiviteter för deltagarna och på fredag bjuds även Väsbyborna in för att ta en titt.

- Då kommer runt 350 "furries" att gå runt på hotellet och då får alla komma och titta. Efter det kommer vi också att ha en lekhörna där man kan få interagera med djuren, säger Patrik Fomin.

Furry fandom är en subkultur som främst är inriktad på antropomorfa djur, även fantasidjur som till exempel drakar och som blivit allt mer populär.

Varför väljer man att bli en furry?

- Det finns många olika orsaker. För mig är det för att det är roligt. Jag tycker om att göra andra glada och det är ganska svårt att inte dra på smilbanden när man ser ett jättestort djur komma gående, säger Patrik Fomin.

Going out at NFC2017!

© Smirre Kirax